For selv om Kimie Petersen og Jan Norbert Nielsen fra Kokkedal har overtaget forretningen på franchisebasis, vil der fortsat være et tæt samarbejde med Ulrik Pilehave og Lotte Hein Pedersen, som har stået bag KozyKitchen siden 2013 og nu vil koncentrere sig om at drive deres forretning i Hørsholm Svømmehal.

Læs mere

Brugere af svømmehallen og Idrætsparken i Hørsholm kan igen glæde sig til, at de ikke skal gå sultne hjem.For kommunen har en måned efter de gik ud og søgte en ny forpagter af caféen i Hørsholm Svømmehal fundet en afløser til Mortensmad.dk og ’Spiseriet’, der tidligere på året valgte at stoppe som forpagtere.

Læs mere

Efter flere forpagtere har forsøgt at etablere sig i restauranten i Hørholm Tennisklub, har Kozy Kitchen nu udvidet forretningen og er rykket ind. Og fremover bliver det anderledes, fortæller indehaver Ulrik Pilehave til Ugebladet.

Læs mere

KozyKitchen løfter snart grydelågene for en ny måde at smage verden på med sunde gryderetter fra alle verdenshjørner.
Den nye deli og take away restaurant på Usserød Kongevej tilbyder hver dag hjemmelavede gryderetter serveret med brune eller hvide ris og friske salater.

Læs mere

Måske kender du allerede KozyKitchen fra Usserød Kongevej 20, Hørsholm, og fra Hørsholm Rungsted Tennisklub?
Nu åbner de også i Hørsholm Svømmehal den 1. november 2017 kl. 11, hvor de ser frem til at kunne servicere gæsterne i svømmehallen.

Læs mere

KozyKitchen i Hørsholm. Prøv en af vores lækre takeaway menuer bl.a. Boller i karry, Butterchicken, Ungarsk gullasch, Mørbradgryde, Indisk oksegryde, Oksepanang, Hvidvinsdampet kylling, Gryderet med ris, Kun gryderet, Kun ris, Salater. Se vores fulde menukort og ring DIREKTE og bestil takeaway.

Læs mere